Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

TALLIN/ESTONIA

maanantai 8. maaliskuuta 2010

TALLIN/ESTONIA

Viikonloppuna oli alunperin tarkoitus käydä Tukholmassa, joka onneksi peruuntui aikatauluongelmien kanssa. Hyvä näin, koska ilmeisesti kyseinen laiva oli enemmän tai vähemmän jäissä Saaristomerellä. Sen sijaan kävimme eteläisessä naapurikaupungissamme, josta saa mukavan viikonloppureissun matkoineen ja hotelleineen hyvään hintaan. Hotelleissa on Tallinnassa hyvä valikoima, 40-60 euroa/huone/yö saa vähintään keskivertoa paremman uudehkon semi-design hotellihuoneen ja 60-110 euroa/huone/yö saa jo todella korkealaatuisen designhuoneen mahdollisineen poreammeineen päivineen.

Old Town, Tallin, Estonia

Vanha kaupunki.

Tallin, Estonia

Jalassa oli ensimmäistä kertaa kavennetut Ralph Laurenin sammarit.

Vapiano Tallin, Estonia

Vapiano pastaravintola oli minulle uusi tuttavuus, ja hyvin miellyttävä sellainen. Hyvää ruokaa miellyttävässä miljöössä!



-Tuukka

Tunnisteet: , , , ,

2 kommenttia:

Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Hyvä teksti mut ite en vaan millään pysty fiilaa Tallinnaa, aina kun oon yrittänyt nähdä siellä sitä designia ja edes jonkinlaista muotia niin on menny yritykset ihan mönkään. Siellä on mun mielestä vaikea löytää hyvää ravintolaa ja jos sieltä jonkun löytää niin sekin on parhaimmillaan keskinkertainen.
Shoppailu siellä on mun mielestä erittäin hankalaa, virolainen muoti (jos ajattelee sitä oikeaa, ei niinkään streetstyleä) eroaa niin paljon mun mieltymyksistä... Mutta mahtavaa jos joku kokee Tallinnan hyväksi viikonlopunvietoksi, ehkä sitä pitäis löytää joku makee paikallinen ja mennä sen mukana jonnekin UG UG -mestaan

8. maaliskuuta 2010 klo 13.53  
Blogger Tuukka13 kirjoitti...

Ymmärrän pointtisi, itselläni varmasti suuri tekijän on myös se, että mielelläni tutustun/liikun vieraassa/uudessa ympäristössä ja se on itselleni jo pelkästään positiivinen kokemus useimmiten.

Muotia ja shoppailua ei tosiaankaan pääse niinkään kokemaan eikä välttämättää pidä lähteä etsimäänkään. Toisaalta voin uskoa, että yksittäisiä löytöjä voi parhaimmillaan tehdä.

Yksi mielestäni mielenkiintosimpia juttuja on neuvostoarkkitehtuuri sekä ne uudet hyvinkin kokeelliset ja modernit rakennukset.

Itselläni oli pari artikkelia/guidea, joissa oli esitelty useampia mielenkiintoisempia juttuja ja kohteita, harmi etten nyt löytänyt sitä. Tosiaankin varmasti siisteintä olisi kokea kaupunki jonkun paikallisen samanhenkisen ihmisen opastamana!


-Tuukka

9. maaliskuuta 2010 klo 0.29  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu