Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

IN MY MIND - BEFORE JAPAN

maanantai 22. maaliskuuta 2010

IN MY MIND - BEFORE JAPAN

Olen viime vuosien aikana oppinut, että teen parempia hankintoja kun suunnittelen ja mietin etukäteen mielenkiinnon kohteitani. Tämä pätee etenkin ulkomaanmatkoilla ja alennusmyynneissä. Se, että käyn läpi omat ajatukseni ja kokoan ne ranskalaisin viivoin tai kollaasin merkeissä auttaa näkemään kokonaisuuden, jonka avulla pystyy taas asettamaan asioita tärkeysjärjestykseen. Tämähän on etenkin pitkän tähtäimen ajattelua ja auttaa tekemään vaatekaapista yhä mieluisamman sekä järkevämmän.

Tässä tapauksessa kun ulkomailla vietetty aika on niin pitkä että varmasti omaksuu vielä enemmän paikallisia vaikutteita ja trendejä kuin lomamatkalla, on mielenkiintoista nähdä miten intressit muuttuvat ja kehittyvät. Allaolevassa kollaasia on joitakin (ei kuitenkaan läheskään kaikkia) asioita joista pidän nyt erityisesti tai joita olen suunnitellut hankkivani.

In My Mind 03-2010

Näistä osa on kuitenkin aika sesonkikohtaisia, eikä niinkään asioita joita olen jo vuoden ajan miettinyt. Tarkoitus on nyt siis seurata omia ajatuksia ja mieltymyksiä, ja tehdä uusi kollaasi kun olen ollut Tokiossa pari viikkoa. Katsotaan kuinka ympäristö vaikuttaa ja ajatukset muuttuvat!

Kollaasissa esiintyviä brändejä: A.P.C., Visvim, Engineered Garments, Gitman Vintage, Junya Watanabe, Comme des Garçons, Trickers.


-Tuukka

Tunnisteet: , ,

3 kommenttia:

Anonymous simppa kirjoitti...

Onko sinulle tuotteissa tärkeämpää mielikuvaelementit kuten brändi vai fyysiset ja visuaaliset ominaisuudet kuten materiaali, pinta, värit ja muoto? Kumman kautta yleensä lähdet jäsentämään jonkin tuotteen hankintaa?

23. maaliskuuta 2010 klo 16.06  
Blogger Tuukka13 kirjoitti...

Hyvä kysymys. Vastaus ei välttämättä ole aivan yksiselitteinen. Sanoisin, että visuaalisuus niin fyysisesti kuin mielenkuvana on tärkein. Muoto on myös tärkeää(jopa pakollinen), olettaen että materiaali ei ole mitään katastrofaalista. Näitä tietenkin tukee brändi.

Olen pyrkinyt tekemään parempia ostoksia jatkuvasti, jolloin siis huomioin eri tekijöitä ja painotan niiden merkityksillä.

Jonkin verran vaikuttaa myös onko kyse esim. paidasta vai kengistä. Kengissä olen varmasti vielä tarkempi laadun/materiaalien suhteen.

Saikohan tästä vastauksesta selvää? Miten itse näet asian?


-Tuukka

24. maaliskuuta 2010 klo 16.49  
Blogger Helene kirjoitti...

Noi kaikki vaatteet olikin ihan sun näköisiä... :)

24. maaliskuuta 2010 klo 17.16  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu