Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

FRESH START

torstai 7. tammikuuta 2010

FRESH START

Hyvää alkanutta vuotta kaikille.

Band of Outsiders Oxford Ralph Lauren

Vuosi alkaa ulkoilu/metsästys-henkisen tyylin vahvemmalla fiilistelyllä. Kuvissa näkyy Band of Outsiders x Sperry Topsiders boat bootsit, Oxford Bluen öljykangastakki ja Ralph Laurenin sammarit.

Band of Outsiders Oxford Ralph Lauren

Sammarit olivat hyvä esimerkki siitä, että vaikka netistä voi tehdä löytöjä halvalla, ei koko aina osu oikeaan. Housuissa on hyvin leveä leikkaus, joten kavennusprosessi on väistämätön. Toisaalta nyt lopputulos tulee olemaan paras mahdollinen itselle.


Onko kenellekään hyviä vinkkejä räätälien suhteen Helsingin seudulla? Aikaisemmin tutun kautta ovat hoituneet vastaavat toimeksiannot, mutta pitkälle välimatkalle löytäisin mielelläni vaihtoehdon.


-Tuukka

Tunnisteet: , , ,

5 kommenttia:

Blogger Fernando Korpi kirjoitti...

Terve,

Vaatturiliike Saumaan tai Arman Alizadin pukustudioon kannattaa tutustua.

http://www.vaatturiliikesauma.fi/sauma.html

http://www.pukustudio.com/

8. tammikuuta 2010 klo 11.42  
Blogger Tuukka13 kirjoitti...

Moi.

Kiitos vinkeistä, tuttuja ovat.

Käsitykseni mukaan tämän sorttisiin muutostöihin laatu/hinta-taso korkeahko? Hmm. Tätä mietin siltä kannalta, että käytänössä tiedän itse millaisen lopputuloksen haluan, jota varten tarvitsen toteuttajan. Vai olenko liian kapeakatseinen tässä?


-Tuukka

9. tammikuuta 2010 klo 15.28  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Phöy, nastat stiflat! Mutta jos olet muutoinkin kuin ostamalla kiinnostunut edistämään (suomalaista) lenkkarikulttuuria, voisitko vierailla Suomen kenties ensimmäisellä sneakeraboardilla www.lenkkareita.com ja ehkä harkita rekisteröitymistäkin? Pahoittelen aggressiivista mainosta, mutta kun nämä piirit ovat Suomessa niin helvetin pienet, niin pakko pistää sanaa eteenpäin myös näin. Kiitos.

18. tammikuuta 2010 klo 21.23  
Blogger Fernando Korpi kirjoitti...

Terve,

Jos haluat säästää, niin kannattaa ihan tutulta kysyä kavennusta. :) Vielä, kun tunnet ihmisen ja ompelija / räätäli tuntee sut niin pääsette varmasti hyvään tulokseen.

19. tammikuuta 2010 klo 20.27  
Blogger Tuukka13 kirjoitti...

Hei,

Tsemppiä uudelle foorumille! Rekisteröity on!


Fege:Näin teen :)



-Tuukka

21. tammikuuta 2010 klo 22.59  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu