Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Digitytot.com

torstai 23. heinäkuuta 2009

Digitytot.com


Kuten aikaisemmin olen maininnut, aloitin toukokuun lopulla uudessa työssä. Minut rekrytointiin markkinointiassistenttina, mutta työtehtävät paljastuivatkin vielä mielenkiintoisimmiksi ja laajemmiksi työsopimuksesta sovittaessa. Nyt hoidan ensisijaisesti markkinointia, myyntiä, brändiä ja projektin koordinointia, sekä toisinaan myös kuvaan.

Digitytot.com on Suomen ensimmäinen vlogasiini eli videomuotoisen blogin ja aikakauslehden yhdistelmä. Käytännössä Digitytöt on sivusto, joka koostuu useasta videoblogista, jotka keskittyvät omiin aihepiireihinsä, kukin oman blogaajan hostaamana.

Konseptin taustalla on meneillään oleva median murros, jossa tv,radio ja painetut lehdet menettävät jatkuvasti jalansijaa internetille, koska ovat liian kankeita, suppeita, hitaita, kalliita ja lisäksi Suomessa aikamoisissa monopoleissa. Internetissä ja sen sosiaalisissa medioissa kaikki saavat päättää milloin ja millaista sisältöä nauttivat.

Tällä hetkellä tiimissä on lisäkseni mm. Helene Auramo - Sosiaalisen median ykkösammattilainen Suomessa (Zipipop Oy) ja Teppo Hudson - Online-videotuotannon edelläkävijä (CityVice Oy). Lisäksi Advisoryboardissa vaikuttavat Virta Median Mika Häyrinen, Helsinki -filmin Aleksi Bardy ja The Greendressin/Elämäntila Oy:n Jani Toivola.

Digitytöt muodostuu nyt kolmesta lifestyle-tyylisestä blogista: Elokuvat, Musiikki ja TechWebDesign, sekä pian myös Muoti/Tyyli-blogista.

http://digitytotelokuvat.blogspot.com/
http://digitytotmusiikki.blogspot.com/
http://digitytottech.blogspot.com/


Tässä yksi kuvaamistani pätkistä:




Tsekatkaa myös musa-blogista Nokia N97-kilpailu, jossa todella hyvät mahdollisuudet voittaa valkoinen N97.


Ylen uutinen Digitytöistä:




digitytot.com
twitter.com/Digitytot
facebook.com/digitytot
youtube.com/digitytot
vimeo.com/digitytot
blip.tv/digitytot




-Tuukka


Ps.On aika älyttömän siistiä tehdä unelmatyötään.

Tunnisteet: , , ,

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu